Op het moment dat je verlichting uit gaat zoeken, dan weet je dat het veel meer is dan enkel een bron van licht. Verlichting wordt vandaag de dag ook gezien als een echte eyecatcher in de ruimte. De Rocio Gold hanglamp is daar een erg goed voorbeeld van. Dat deze lamp uit de collectie van Loftlamp zo gewild is, is helemaal niet zo gek. We hebben de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Een echte blikvanger voor ruimtes met een hoog plafond

Is jouw woning gezegend met een hoog plafond? Dan weet je ook als geen ander dat een grote en opvallende lamp een erg slimme investering is. De maximale lengte van de Rocio Gold hanglamp bedraagt maar liefst drie meter. Uiteraard is deze hoogte helemaal naar wens af te stellen. Hierdoor weet je zeker dat de hanglamp en de ruimte perfect met elkaar in balans zijn.

Ook verkrijgbaar in een Chrome uitvoering

De naam zegt het eigenlijk al, de Rocio Gold hanglamp is uitgevoerd in een goudkleur. Heb je op dit moment vooral zilveren woonaccessoires of spreekt een gouden stijl je simpelweg niet zo aan? Maak je je daar maar geen zorgen over. Deze fraaie hanglamp is namelijk ook in een Chrome uitvoering te verkrijgen. Hierdoor is er altijd wel een variant te bestellen die helemaal pas bij je persoonlijke smaak. En dat is natuurlijk wel zo belangrijk op het moment dat je een nieuw interieur uit gaat zoeken voor jouw woning.

Je haalt een waar kunstwerk in huis voor je eigen interieur

Dat de Rocio Gold hanglamp een blikvanger is, is een feit. Het is zonder twijfel een waar kunstwerk waar je eigenlijk geen genoeg van gaat krijgen. Het model bestaat uit maar liefst 14 lichtbronnen van glas, die met de grootste zorg zijn geproduceerd. En dat zie je meteen op het moment dat je de hanglamp bij jou in huis op gaat hangen.

De lamp zorgt op ieder moment van de dag voor een enorm luxe uitstraling

Zie je het al voor je? Op het moment dat je in de ochtend door de kamer loopt of vrienden ontvangt over de vloer, zorgt de Rocio Gold hanglamp voor een subtiele gloed in de kamer. Het zonlicht weerkaatst de goudgekleurde bollen subtiel, wat zorgt voor een fantastische sfeer in huis. De massieve kappen hebben een druppelvorm met decoratieve bubbels aan de binnenkant maken het bijzondere effect helemaal compleet.

Makkelijk te bevestigen aan het plafond

Laten we eerlijk zijn, de Rocio Gold hanglamp is behoorlijk indrukwekkend als je ‘m voor het eerst uitpakt in huis. Gelukkig is het model erg makkelijk te bevestigen aan het plafond. Zoek je in de loop van de dag naar het zetten van de juiste sfeer in huis? De Rocio Gold hanglamp is, op het moment dat je daar behoefte aan hebt, dimbaar via Bluetooth via de APP van jouw smartphone. Je kunt de hanglamp helaas niet dimmen met een schakelaar aan de muur.